Asteria - upoznajte nas!

Pozdrav svima! 

Prošla je jedna godina od otvaranja našeg obrta i kako bi to proslavile, odlučile smo pokrenuti naš blog. Ovo je naša prva objava i želimo Vam napisati nešto više o nama. Za početak ćemo se predstavati. Ja sam Veronika, a moja majka se zove Dubravka i mi smo Asteria! Dolazimo iz malog mjesta u Sisačko-moslavačkoj županiji koje se zove Banova Jaruga. Tamo se nalazi naša radiona i showroom, pa ako se nalazite u blizni, pozivamo Vas da nas posjetite i pogledate što radimo. Kao što sam napisala, naša priča je počela prije malo više od godine dana. Obje smo zaljubljenice u modu i otkad znam za sebe, zajedno smo nešto stvarale. Nakon mnogo godina rada i truda, odlučile smo naše kreacije podijeliti i sa Vama!

Smatramo da je zdrav san jako važan i kao što pazimo koji krevet, madrac i jastuke ćemo kupiti, isto tako moramo paziti na odjeću u kojoj spavamo. Zašto uvijek obraćamo toliko pažnje na to da odabremo dobar madrac i jastuke i čistu pamučnu posteljinu, a ne obraćamo pažnju na ono što stavljamo direktno na naše tijelo? Upravo iz ovih razloga smo mi odlučile napraviti nešto za Vas. 

Nudimo vam širok izbor odjeće za spavanje, od klasičnih pidžama, noćnih košulja, spavaćica, kombinezona do kombinea, kimona i kućnih ogrtača. Naš fokus je na ženama, ali imamo nešto za muškarce i djecu. Želimo da se svaka žena osjeća prvenstveno udobno u onome u čemu spava, ali da se također osjeća elegantno i samopouzdano. Zato našu odjeću za spavanje radimo u svim veličinama - samo je potrebno da nam se obratite! Kako bi Vam omogućili zdrav i udoban san, našu odjeću radimo od prirodnih materijala, pamuka i svile. Tkanine koje koristimo su prozrčane i mekane. U njima će Vam biti ugodno tijekom ljeta i zime jer dopuštaju koži da diše. Kako bi upotpunile naš asportiman za spavanje, nudimo Vam modne dodatke kao što su razigrane i romantične maske za spavanje i kozmetičke torbice. 

Ove godine smo odlučile otići korak dalje - predstavit ćemo Vam našu prvu kolekciju odjeće za žene. Kolekcija će se sastojati od ženstvenih haljina, košulja i suknji. Zato nas pratite i dalje i imat ćete čast prvi vidjeti našu novu kolekciju.

Na našem blogu pisat ćemo razne obajve. Tu ćete moći pronaći savjete za što bolji san i općenito unutranju ljepotu. Pokušat ćemo Vas i nešto naučiti i zato ćemo stavljati poučne videe i diy projekte koji su jednostavni i zabavni za napraviti. Također nas možete pitati sve što Vas zanima i o čemu biste voljeli da pišemo i Vaše prijedloge ćemo uzeti u obzir i pokušati Vam pomoći. Kontaktirati nas možete na e-mail: info@asteria.hr

Veselimo se daljem druženju s Vama!

Galerija