Blagdanska kolekcija odjeće za spavanje

Vrijeme je maglovito, temperature se bliže nuli, a mi kao da želimo da ova godina što prije prođe pa već osjećamo blagdansko raspoloženje. Mislimo da je pravo vrijeme da vam predstavimo našu blagdansku kolekciju odjeće za spavanje inspiriranu snažnim ženskim likovima iz grčke mitologije.

Pidžama Medeja je dugačka ženska pidžama koja se sastoji od hlača i košulje. Napravljena je od čistog pamuka sive boje s uzorkom sjajnih, zlatnih točkica. Hlače su opuštenog kroja s elastičnim strukom, imaju džep sa svake strane i mašnu za vezanje. Oko ruba rukava na košulji ima gumu i tako dobiva svečaniji izgled. Ime je dobila prema moćnoj grčkoj čarobnici Medeji upravo zato što ju zlatne točke čine posebnom i čarobnom. 

Pidžama Eja je dugačka ženska pidžama koja se sastoji od hlača i majice. Hlače su napravljene od čistog, premium pamuka, a majica od mekog, pletenog pamuka sa sitnim rupicama cvjetnog uzorka. Majica ima nabrane rukave što joj daje nježni izgled. Hlače su opuštenog kroja s elastičnim strukom, imaju džep sa svake strane i mašnu za vezanje. Ime je dobila prema grčkoj božici Eji, božici praskozorja i jutarnjeg rumenila neba. Ejino ime znači ''zora'' i zamišljena je kao prelijepa djevojka koja svakog jutra izranja iz oceana da ljudima donese svijetlo novog dana. Ova pidžama je tako ženstvena i nježna i upravo zato je dobila ime Eja, kako bi uljepšala svako jutro i donijela novi dan. 

Kućni ogrtač Helena je dugački, ženski kućni ogrtač koji je napravljen od laganog i sjajnog zlatnog pliša. Ima veliku kragnu, džep sa svake strane i pojas za vezanje. Ime je dobio prema ženi Heleni iz grčke mitologije koja je smatrana za najljepšu ženu svijeta zbog koje je započeo Trojanski rat. Helenino ime dolazi od riječi Helene što znači sjaj i blistavost. Ovaj ogrtač je upravo to, sjaj i blistavost i kada ga pogledamo zamišljamo tople, blagdanske noći. 

Ova kolekcija predstavlja čarobne, blagdanske trenutke kada sjedimo pored peći, u ruci imamo toplu šalicu vruće čokolade i kekse od cimeta i meda, a na radiju sviraju vesele, blagdanske pjesme. 

Želimo vam slatke snove i čarobna blagdanska jutra!

Galerija