Filmska večer - napeta TV serija

Pronašli smo pravu poslasticu za sve ljubitelje horror serija. Pripremite kokice i obucite najudobniju pidžamu jer smo sigurni da ćete ovu seriju željeti pogledati u komadu. 

Castle Rock je psihološka-horror serija koja je snimljena prema noveli Stephena Kinga. Radnja serije se odvija u izmišljenom američkom gradiću Castle Rock gdje se neprestano događaju zle i neobjašnjive stvari. U prvoj sezoni serije pratimo lik Henryja Deavera (André Holland), odvjetnika koji se vraća u rodni grad nakon neobičnog poziva klijenta iz Shawshank zatvora. Kako bi pomogao klijentu, prolazi kroz niz čudnih događaja koji ga dovode do zastrašujućih otkrića o svojoj prošlosti i njemu samome. U drugoj sezoni pratimo lik Annie Wilkes (Lizzy Caplan), medicinske sestre koja je u potrazi za ''sretnim mjestom'' sa svojom kćeri te igrom slučaja završi u Castle Rocku. Annie je spremna učiniti sve kako bi zaštitila svoju kćer kada se u gradu počnu događati čudne stvari, gdje se otkriva zla povijest grada. Kroz sezone upoznajemo različite likove i njihove priče no na jedan način one su povezane. Likovi prolaze kroz niz napetih i strašnih događaja koji će vas ostaviti u neizvjesnosti do samog kraja. I sam kraj je napravljen u istom neizvjesnom tonu tako da priča ostaje ''u zraku'' odnosno svaki gledatelj odlučuje što je za njega prihvatljiv kraj priče.

Ne želimo vam otkriti previše no nadamo se da smo vas zainteresirali za početak gledanja ove serije i da će vas držati u neizvjesnosti dok ju ne pogledate.

Želimo vam slatke snove i čarobna jutra!

 

 

*Izvor slike IMDb.

Galerija

Castle Rock trailer