Kolekcija za vjenčanje - sve za vaš dan iz snova!

Zima je pravo vrijeme za planiranje proljetnih i ljetnih vjenčanja. Svaka djevojka sanja da to bude najljepši dan i sve će učiniti kako bi bio kao iz bajke. I mi smo tu za vas kako bi vam uljepšali ovaj dan iz snova. Možda ste već primijetili da smo na našem web shopu dodali novu kategoriju ''Kolekcija za vjenčanje''. Naši novi proizvodi su satenski ogrtači s natpisima po želji i poklon kutije za mladu, kumu ili djeveruše.

Satenski ogrtači su napravljeni od pamučnog satena u raznim bojama i pravimo ih u potpunosti po vašim željama. Na ogrtače ispisujemo tekst, također po vašoj želji i u boji koju želite. Ženstvena čipka se nalazi na rubovima i ukrašava svaki ogrtač. Satenski ogrtači dolaze u veličinama od 34 do 52.

Poklon kutije su odličan izbor ako nemate ideju kako bi pitale svoju prijateljicu da vam postane kuma ili kako bi razveselili svoje djeveruše. Također, poklon kutija može biti i poklon za samu mladu. Poklon kutije u potpunosti formiramo po vašim željama. Unutra se može nalaziti satenski ogrtač i maska za spavanje – sa ispisom ili bez, gumice ili trake za kosu i ostali proizvodi po dogovoru. Na poklopac kutije stavljamo tekst po vašoj želji. To može biti jednostavno pitanje, ukrašeno s bojama koje se slažu s vašom temom vjenčanja ili može biti personalizirani i osobni tekst koji je značajan za vas. Na našem web shopu smo stavili tri standardne veličine, no možemo formirati i drugačije poklon kutije.

Kako ne bismo zaboravili naše drage mladenke za njih u ponudi imamo bijele satenske spavaćice i ogrtače. Želimo da se osjećate kao da nosite još jednu vjenčanicu, samo po noći. Ovo je idealan komplet koji možete nositi dok se spremate za vjenčanje, a ako i vaše prijateljice imaju svoje ogrtače sigurni smo da će tako nastati odlične fotografije, koje će vam naravno ostati za uspomenu.

Za sve dodatne informacije i upite pošaljite nam mail na info@asteria.hr ili nam pošaljite poruku na Facebook i Instagram stranici. Ako imate neke posebne želje i ideje, slobodno nam se javite i mi ćemo učiniti sve da ih ispunimo.

Želimo vam slatke snove i čarobna jutra, vaša Asteria!

Galerija