Sunce, masline i ljeto bez kraja

S krajem kolovoza polako nestaje ljeto i sva ona opuštenost, godišnji odmori, sunce, sol i more. Kako bi nam što duže ostao taj osjećaj napravili smo slike naše nove spavaćice i dekorativne podloge za dom koje nas cijele godine mogu podsjećati na divno ljeto.

Za ugodne noći tijekom cijele godine i za sve one romantičarke dizajnirali smo novu spavaćicu. Ova spavaćica je napravljena od pamučne tkanine bajkovitog cvjetnog uzorka. Ispod prsa je lagano nabrana i ima prilagodljive naramenice za što ugodniji osjećaj. Možemo zamisliti pospano jutro, dok kroz prozore probijaju tople zrake sunca, a mi se budimo u ovoj spavaćici, oblačimo kućni ogrtač i kuhamo šalicu najmirisnije kave.

Dekorativna podloga u obliku ruže od prirodne žutice savršena je za ljetne piknike ili jednostavno može krasiti vaš dom bilo kao ukrasni tepih, prebačena preko kauča ili kao podloga za igru za one najmlađe. Dekorativnu podlogu izrađujemo u nekoliko veličina i dolazi zapakirana u vrećicu od žutice. Bezvremenska žutica svojom prirodnom teksturom i bojom se uklapa u svaki prostor i daju mu notu topline, a oblik ruže pruža osjećaj ženstvenosti i romantike.

S krajem kolovoza se pripremamo za još jedno lijepo godišnje doba i polako nas počinje hvatati ta jesenska groznica gdje pripremamo naš dom u što ugodnije mjesto u kojem ćemo uživati u narednim mjesecima.

Galerija