Dostava

Dostavu vršimo u Republici Hrvatskoj. Izrada i dostava robe je unutar 7 radnih dana za sva mjesta u Republici Hrvatskoj. Vikendi i blagdani nisu uključeni u vrijeme dostave. Za narudžbe koje Kupac plaća putem opće uplatnice ili Internet bankarstvom, rok počinje od trenutka kada Asteria, obrt za šivanje, vl. Dubravka Vuković, primi uplatu na svoj žiro račun. Za narudžbe koje Kupac plaća kreditnom karticom ili pouzećem, rok za dostavu počinje od dana od izvršenja narudžbe. 

**Ako naručujete iz neke druge zemlje, pošaljite e-mail na: info@asteria.hr 

TROŠKOVI DOSTAVE

GLS dostava u Republici Hrvatskoj iznosi 35,00 HRK (4,65 EUR) za plaćanje karticama i uplatu na račun ili 40,00 HRK (5,31 EUR) za plaćanje pouzećem. Dostava u Republici Hrvatskoj je besplatna za narudžbe iznad 600,00 HRK (79,63 EUR).

 

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Prodavatelj nije odgovoran za oštećenja koja se dogode u domeni dostavne službe, ali će u dogovoru s njima riješiti situaciju na zadovoljstvo Kupca.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi Kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Ako Kupac ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno prijevozničke tvrtke, 20 dana od predaje narudžbe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.