Veliki poklon paket za mladu ili kumu

60.00 € (452,07 kn)
Odaberite veličinu:
Tablica veličina

Opis proizvoda:

Personalizirana, velika poklon kutija za kumu ili mladu. Kutija se sastoji od satenskog kućnog ogrtača i maske za spavanje u boji po želji na koje ide natpis po vašoj želji i u boji kojoj želite. Kao dodatak možete izabrati gumicu ili traku za kosu ili podvezicu u boji kojoj želite. U kutiji dolazi satenska spavaćica s defentnom čipkom. Kutija je ukrašena slamicom i mašnama. Na poklopac kutije stvaljamo pitanje ili tekst po vašoj želji. Kućni ogrtač, spavaćica i maska za spavanje su napravljeni od sjajnog i svilenkastog satena bijele, crvene, crne, bež/boje šampanjca, ružičaste, srebrne ili staro zelene boje. Kućni ogrtač je širokog kroja, ima pojas za vezanje i dolazi u varijanti s čipkom ili bez čipke.

Pošaljite nam mail na info@asteria.hr za sve informacije i dogovore oko sadržaja kutije te za dogovor oko boje i natpisa na kućnom ogrtaču.

 

poklon za kumu

poklon za mladu

satenski kućni ogrtač

maska za spavanje

personalizirani poklon

satenska spavaćica

 

Dostava i plaćanje:

Cijena GLS dostave za RH je (4,65 EUR) 35,00 KN za plaćanje karticama i uplatu na račun, a (5,31 EUR) 40,00 KN za plaćanje pouzećem. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad (79,63 EUR) 600,00 KN. Moguće plaćanje karticama, uplatom na račun ili plaćanje pouzećem. Povrat robe je moguć u roku od 15 radnih dana od dana dostave.

 

*Navedene boje mogu odstupati od stvarnih boja ovisno o postavkama Vašeg monitora i kuta gledanja. Čipka može biti drugačija od one prikazane na slikama, zbog različitih dobavljača.